ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η διοργανώτρια αρχή του Lemesos Youth League ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της απόφασης της Κυβέρνησης για λήψη μέτρων για  αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωναϊού στην Κύπρο, αναβάλλονται μέχρι την 31η Μαρτίου ΟΛΟΙ οι προγραμματισμένοι αγώνες του πρωταθλήματος.

Η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών που λαμβάνουν μέρος κάθε Σάββατο στο μεγαλύτερο Πρωτάθλημα Ακαδημιών της Λεμεσού, είναι το πρώτιστο μας μέλημα, γι’ αυτό και ως διοργανώτρια αρχή παρακολουθούμε στενά και καθημερινά τις εξελίξεις και την όλη κατάσταση όπως διαμορφώνεται.

Σημειώνεται ότι είμαστε σ’ επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ανάλογα με τις εξελίξεις θα προχωρήσουμε με τις οποιεσδήποτε αναγκαίες ή/και επιπρόσθετες ενέργειες, βασιζόμενοι στις αποφάσεις αλλά και στις κατευθύνσεις των Κρατικών Υπηρεσιών και του Υπουργείου Υγείας ως οι καθόλα αρμόδιοι επί του θέματος.

Παράλληλα, καλούμε όλες τις Ακαδημίες που συμμετέχουν στο Lemesos Youth League όπως ενημερώσουν τόσο τους αθλητές τους όσο και τους γονείς τους για τα μέτρα αυτοπροστασίας τα οποία μπορούν να λαμβάνουν και τα οποία δημοσιεύονται καθημερινά από το Υπουργείο Υγείας.

Διοργανώτρια Αρχή

Lemesos Youth League

Scroll to top